Om oss

Vi är experter på att designa förpackningslösningar mot industri!

Med mångårig erfarenhet bland våra 10st förpackningsdesigners är vi ett nytänkande förpackningsföretag som vill göra skillnad på marknaden!

Vi har svensk projektledare och utländska förpackningsdesigners därav kan vi hålla låga kostnader men samtidigt hög kvalitet i våra förpackningsförslag.

Vår ambition är att göra det enklare för er som kund att se över era förpackningslösningar till ett vettigt pris samt att ni inte är låsta att handla förpackningarna av oss även om vi naturligtvis kan leverera allt från design till färdiga produkter.

Bland förpackningsleverantörer som idag designar förpackningar åt sina kunder väljs ibland material man har egen produktion av för att få så hög lönsamhet som möjligt. Detta medför att man inte alltid tar fram den mest miljövänliga eller billigaste förpackningslösningen. Våra förpackningsingenjörer fokuserar alltid på att ta fram den mest miljövänliga och kostnadseffektiva lösningen till er som kund oberoende materialval.

Vi tycker inte det ska behöva vara dyrt att utvärdera sina befintliga förpackningslösningar för att se om det finns alternativ som är miljövänligare eller billigare än den befintliga ni har idag. Vårat koncept bygger på ett otroligt förmånligt pris för att utvärdera era befintliga förpackningar samt att ta fram nya förslag på förpackningslösningar och detta gör vi antingen till ett fast pris eller per timme.

Efter vi tagit fram ett lösningsförslag väljer ni själva om ni vill köpa förpackningarna av oss eller om ni vill hitta era egna inköpskanaler.

Hör gärna av er så tar vi en diskussion runt era förpackningar och hur vi kan hjälpa er!